Vochtbestrijding in Nijmegen nodig?

Vergelijk gratis offertes & bespaar!

Gratis & vrijblijvend

Vochtbestrijding Nijmegen

Heeft u last van schimmel, vochtige muren of laat uw wandbekleding los? Grote kans dat dit veroorzaakt wordt door diverse vochtproblemen: gelukkig kunt u met behulp van goede vochtbestrijding eenvoudig een betere en gezondere leefomgeving creëren. Behalve gezondheidsklachten zorgen vochtproblemen in uw woning tevens voor lelijke vochtplekken, schimmel en kan het zelfs de structuur van uw huis ernstig aantasten. Komen deze problemen u bekend voor? Schakel dan een vochtbestrijding expert uit Nijmegen in! Benieuwd naar de kosten?

Start gratis offerteaanvraag!

U ontvangt dan zo spoedig offertes (max 6.) van vochtbestrijding experts uit uw eigen regio. Vergelijk op prijs en aanbod en kies zo voor de vakman die u de scherpste prijzen biedt!

Gratis offertes

Vraag gratis vochtbestrijding offertes aan.

Vergelijk offertes

Vergelijk offertes van vochtspecialisten.

Bespaar tot 40%

Kies voor het bedrijf met de beste offerte en bespaar tot 40%!



Navigeer op deze pagina naar:



vochtbestrijding Nijmegen

Vocht in huis?

Een vochtbestrijding expert uit Nijmegen staat voor u klaar bij verschillende vochtproblemen in huis. Wellicht heeft u last van vochtige muren of wilt u de kelder waterdicht maken. Een vakman kan u echter ook bijstaan wanneer u geregeld last heeft van condensatie in de badkamer: ook dit zorgt namelijk voor schimmel en vochtplekken die u natuurlijk het liefst wilt voorkomen.

Bovendien is een vochtbestrijding specialist ervaren in het verwijderen van schimmel, zodat u zo snel mogelijk weer in een gezondere omgeving kunt leven.

U leest op deze pagina meer over:

 • Vochtige badkamer
 • Schimmel in huis

Vochtbestrijding in huis Nijmegen

Last van vochtige muren of schimmelplekken? Bij vochtproblemen in Nijmegen is een juiste vochtbestrijding erg belangrijk. Als u een vochtspecialist inhuurt dan achterhaalt hij eerst waar de problemen vandaan komen. De vochtbestrijding is namelijk volledig toegespitst op het probleem. Er zijn verschillende manieren om de vochtproblemen te bestrijden, zoals het injecteren van muren en middels een kelderdichting.

Wat kost vochtbestrijding?

Eén van de vragen die klanten het meest stellen is: wat kost vochtbestrijding? Het bestrijden van vochtproblemen brengt echter een hoop verschillende kosten met zich mee, en de prijzen zijn daarom volledig afhankelijk van uw persoonlijke situatie.

De kosten voor het verwijderen van schimmelplekken in de badkamer zijn in de meeste gevallen bijvoorbeeld een stuk aantrekkelijker dan de kosten voor het onderkappen van een woning.

Gemiddeld liggen de prijzen voor het oplossen van vochtproblemen tussen de €1.560,- tot €2.240,-, afhankelijk van de gekozen methode. Ongeveer 25% van de totale kosten bestaan uit de arbeidskosten. Op de kosten kunt u gelukkig eenvoudig besparen door de prijzen van verschillende vochtspecialisten te vergelijken.


Vochtbestrijding prijzen 2022

Type vochtbestrijding Omschrijving Gemiddelde prijs incl. btw en materiaal*
Optrekkend vocht bestrijden middels injecteren Buitenmuur injecteren (8 strekkende meter) €800,-
Binnen- en buitenmuur injecteren (8 strekkende meter) €1.500,-
Repareren en injecteren van de muur (8 strekkende meter) €2.200,-
Doorslaand vocht bestrijden Buitenmuur impregneren (100 m²) €900,-
Reinigen en impregneren van de gevel (100 m²) €1.700,-
Voegen, reinigen en impregneren van de gevel (100m²) € 3.000,-
Water/vocht in kelder Kelder waterdicht maken (16m²) €2.000,- per kelder (16m²)
Schimmelvorming Verwijderen van schimmel €50,- per m²
Verhelpen van condensatievocht Ventilatie aanbrengen in muur €300,- per stuk

*Let op: dit zijn gemiddelde prijzen. Vraag voor exacte prijsberekeningen gratis offertes aan!


Wat beïnvloedt de prijzen van vochtbestrijding in Nijmegen?

Er zijn verschillende keuzes die de totaalprijs van de vochtbestrijding beïnvloeden. Allereerst speelt de techniek die de vochtspecialist inzet een grote rol. Helaas heeft u zelf weinig invloed op welke techniek de vochtexpert gebruikt, omdat deze afhankelijk is van uw vochtproblemen.

Kiest u ervoor om de muur te laten herstellen en de schimmel te verwijderen? Dan loopt de prijs verder op. Voor het verwijderen van ongeveer 3 m² schimmel ligt de totaalprijs rond de €150,-. Het herstellen van muren kost gemiddeld €18,- tot €23,- per m².

Tot slot kun je de vochtexpert ook inhuren voor het opnieuw afwerken van de binnenmuur. Denk bijvoorbeeld aan schilderen, stucen of tegels zetten. Ook dit heeft een invloed op de totaalprijs.


Benieuwd naar de prijzen en mogelijkheden?

Vraag dan gratis en vrijblijvend offertes aan. Vergelijk de offertes & bespaar tot 40% op uw klus!

Vochtproblemen Nijmegen: welke gevolgen?

Als u last heeft van bijvoorbeeld vochtige muren, dan is de luchtvochtigheid in uw huis in Nijmegen ongetwijfeld te hoog.

Een te hoge luchtvochtigheid in huis brengt een groot risico op een aantal vervelende gevolgen, zoals:

Vochtproblemen in huis kunnen aardig wat schade aanrichten, maar wat wellicht nog erger is: het zorgt ook voor een ongezonde leefomgeving. U loopt het risico op langdurige verkoudheden, klachten aan uw luchtwegen en allergieën. Het is dus van groot belang om vochtproblemen in Nijmegen goed te bestrijden, zodat uw wooncomfort en –genot enorm zal stijgen.

Luchtvochtigheid in huis

Vocht is in ieder huis aanwezig. Een gezonde luchtvochtigheid in huis ligt tussen de 40% en 60%. Een te hoge of zelfs te lage luchtvochtigheid in huis heeft nadelige gevolgen voor uw gezondheid en uw huis.

Sommige ruimtes zijn gevoelig voor een te hoge luchtvochtigheidsgraad, zoals de badkamer. Door het douchen ontstaat er veel condens en stijgt de vochtigheidsgraad.

De enige manier om vochtproblemen door een te hoge luchtvochtigheid te voorkomen is door voldoende te ventileren. Dit doet u al door een raam te openen tijdens het douchen, koken of sporten. Of door een ventilatiesysteem te installeren.

optrekkend vocht Nijmegen

Optrekkend vocht Nijmegen

Optrekkend vocht is één van de oorzaken van vochtige muren. Hierbij absorberen de muren via de fundering het grondvocht, waardoor dit binnen in huis vochtproblemen oplevert. Optrekkend vocht is in Nijmegen een veelvoorkomend probleem, vooral bij oudere huizen waar nog geen vochtwering boven de fundering aanwezig is.

U herkent optrekkend vocht op uw binnen- en buitenmuren met name aan de vochtplekken onderaan de muur. Andere symptomen zijn schimmel en een muffe geur. Ook kan uw wandafwerking loskomen van de binnenmuur.

Herkent u deze problemen? Laat dan zo snel mogelijk het optrekkend vocht bestrijden. Het grondwater kan namelijk ook de structuur van uw huis in Nijmegen aantasten, en dan zullen de kosten flink oplopen. Benieuwd naar de kosten om het op te lossen? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan.

Optrekkend vocht in binnenmuren

Optrekkend vocht komt zowel voor in binnenmuren als buitenmuren. De gevolgen van optrekkend grondvocht zijn vervelende vochtplekken en lelijke schimmel.

Heeft u last van vochtige binnenmuren door optrekkend grondwater? Plaats hier dan geen meubilair tegenaan. Als u uw bank, kast of tv-meubel tegen een vochtige muur plaatst, dan raken ook deze mogelijk beschadigd of zelfs beschimmeld.

Om vochtschade zoveel mogelijk te beperken injecteert de vakman de muren.

Optrekkend vocht in de buitenmuren

Optrekkend vocht in de buitenmuur is te herkennen aan zowel de binnen als buitenkant van het huis. Aan de binnenzijde laat het behang los, begint de verf te bladderen en ontstaan er vochtplekken.

Aan de buitenkant herkent u optrekkend vocht onder andere door witte plekken op de gevel. Voor het behandelen van optrekkend vocht in de buitenmuren zijn twee mogelijkheden wat betreft de vochtwering: onderkappen en injecteren.

Hoe optrekkend vocht bestrijden?

Het goede nieuws is dat er een aantal vochtwering technieken in Nijmegen zijn, waarmee optrekkend grondwater volledig voorkomen kan worden. Het is belangrijk om een waterkering in de buitenmuur te creëren, zodat het optrekkend grondwater niet langer uw huis in Nijmegen kan binnendringen.

Er zijn twee vochtbestrijding technieken om optrekkend vocht tegen te gaan, die door de experts uit ons netwerk het meest worden uitgevoerd:

 • Het injecteren van muren
 • Het onderkappen van de buitenmuur

Bij de eerste methode brengt de vochtbestrijding specialist een vochtwerend injectiemiddel in, vlak boven de grond. Het onderkappen is een iets ingrijpendere techniek: hierbij plaatst hij een waterkering in het metselwerk.

doorslaand vocht bestrijden Nijmegen

Doorslaand vocht Nijmegen

Een tweede vochtprobleem dat geregeld voorkomt, is doorslaand vocht. Dit komt alleen voor bij metselwerk waarvan de stenen of voegen poreus zijn geworden. Bij hevige neerslag slaat het regenwater tegen de buitenmuur aan, waarna de muur het vocht opneemt.

De symptomen van doorslaand regenwater zijn vergelijkbaar met die van optrekkend grondwater: er ontstaan lelijke vochtplekken of schimmelplekken en de muurafwerking kan beschadigd raken. U weet dat het gaat om problemen met doorslaand regenwater wanneer de problemen op onregelmatige plekken tevoorschijn komen.

Een ander kenmerk is de salpeter die op buitenmuren ontstaat. Een vochtbestrijding specialist zal een vochtdiagnose uitvoeren voordat hij begint met de vochtbestrijding. Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan.

Hoe doorslaand vocht verhelpen?

De kenmerken van doorslaand- en optrekkend vocht zijn vergelijkbaar. Het is belangrijk dat de juiste diagnose gesteld wordt voordat de vochtbestrijding van start gaat. Als u de muren injecteert heeft dit weinig effect als het probleem niet optrekkend-, maar vochtdoorslag is. Doorslaand vocht kunt u alleen verhelpen door de buiten- of binnenmuur waterdicht te maken.

Het waterdicht maken van buitenmuren is op een aantal manieren mogelijk:

 • Impregneermiddel aanbrengen
 • De muren beschilderen met een verf die waterdicht is
 • Gevelmuur bekleden

Vooral het impregneren van muren is in Nijmegen populair. Dit is namelijk een relatief voordelige en effectieve vochtbestrijding techniek die ook andere voordelen met zich meebrengt.

condensatievocht verhelpen

Condensatievocht

Wanneer condensatievocht uw huis in Nijmegen niet kan verlaten dan heeft dit grote negatieven gevolgen voor de luchtvochtigheid in huis. Dit probleem ontstaat op vele verschillende manieren: tijdens het koken of douchen, als de was hangt te drogen en ook de aanwezigheid van bewoners zorgt voor extra condensatievocht: bijvoorbeeld door het ademen en zweten.

Net als andere vochtproblemen heeft dit ook vervelende gevolgen voor uw huis in Nijmegen. Denk aan schimmel, vochtplekken, ongedierte en uiteraard een hogere luchtvochtigheid. U kunt condensatievocht het beste verwijderen door voldoende ventilatie in huis te creëren.

Eén van de vochtbestrijding experts uit Nijmegen kan u hierbij helpen. Vergelijk gratis offertes en bespaar!

Belang van ventilatie

Tegenwoordig worden woningen in Nijmegen steeds beter geïsoleerd, waardoor natuurlijke ventilatie (door kieren en naden) steeds meer verdwijnt. Dit betekent echter ook dat het condensatievocht de woning niet meer kan verlaten.

Merkt u ’s ochtends dat er vocht op uw ramen staat? Of blijft het vocht in de badkamer lang hangen na het douchen? Ook dit is een vochtprobleem dat u met de juiste vochtbestrijding goed kunt verhelpen. Condensatie is namelijk ook één van de oorzaken van schimmel in uw pand in Nijmegen.

In principe zijn er twee manieren om uw woning in Nijmegen voldoende te ventileren: door middel van natuurlijke ventilatie of een mechanisch ventilatiesysteem.


Last van vochtproblemen in Nijmegen?

Vind een geschikte vochtspecialist uit uw regio tegen scherpe prijzen.


Schimmel in huis

Het is de nachtmerrie van iedere woningeigenaar in Nijmegen: schimmel in huis. Een te hoge luchtvochtigheid heeft vaak schimmelgroei als gevolg. Vooral zwarte schimmel is ontzettend slecht voor uw gezondheid. Het verwijderen van schimmel lijkt wellicht eenvoudig, met dank aan alle chemische vochtbestrijdingsmiddelen die u in vele winkels kunt kopen.

Met het verwijderen van de schimmel alleen bent u er echter nog niet. Wanneer u de oorzaak van de schimmel niet laat verwijderen, dan zal het na verloop van tijd gewoon weer terugkeren.

Weet u niet wat de oorzaak is? Schakel dan een vochtbestrijding specialist uit Nijmegen in voor een complete vochtdiagnose. Hij kan u tevens helpen met het bestrijden van uw problemen.

schimmel op muren

Schimmel verwijderen Nijmegen

In de meeste supermarkten zijn middelen verkrijgbaar voor het verwijderen van schimmel. Vaak zijn dit chemische middelen waar u voorzichtig mee om moet gaan. Vindt u het geen prettig idee om zelf met deze chemische middelen in de weer te zijn?

Twijfel dan niet om het verwijderen van schimmel uit te besteden aan een vochtexpert in Nijmegen. De vochtexpert verwijdert al uw schimmel snel en effectief, zodat u zeker weet dat de problemen niet terugkeren.

Als u niet weet waar de schimmel vandaan komt, dan stelt de vakman bovendien een vochtdiagnose. Door direct vochtwering in Nijmegen uit te voeren bent u permanent verlost van de te hoge luchtvochtigheid in huis. Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan.

Vochtige muren

Wanneer u last heeft van vochtige muren, dan levert dit veel schade op. Na de vochtbestrijding zult u de wandafwerking bijvoorbeeld opnieuw moeten afwerken, maar de problemen zullen tevens de structuur van uw woning aantasten. Gelukkig zijn er diverse methodes van vochtbestrijding waarmee u dergelijke problemen kunt voorkomen.

Eén van de gevolgen van vochtige muren is salpeter. Salpeter is een reactie van het metselwerk op de zuren in het grond- of regenwater. Het is verstandig om het verwijderen van salpeter over te laten aan een professional.

Het is namelijk belangrijk dat alle salpeter volledig weggehaald wordt: gebeurt dit niet, dan begint de groei van salpeter gewoon weer opnieuw.

Vochtbestrijding muren, hoe werkt het?

Vochtige muren door optrekkend grondwater komen in Nijmegen regelmatig voor. Vochtige muren ontstaan daarnaast bijvoorbeeld door vochtdoorslag of condensatievocht. Er zijn verschillende vochtbestrijding technieken die u hiervoor in kunt zetten.

Welke techniek de meest geschikte keuze is, is volledig afhankelijk van de oorzaak van de problemen. Als de vochtexpert de muren heeft behandeld, is het in ieder geval belangrijk om ze voldoende tijd te geven om te drogen. Pas als de muur goed droog is kunt u ze opnieuw afwerken. Doet u dit te snel, dan keren de vochtproblemen al snel weer terug.

vochtbestrijding in de kelder Nijmegen

Vocht in kelder

Veel klanten uit Nijmegen hebben te maken met een vochtige kelder. Vanwege de locatie van de kelder, is dit niet geheel verrassend: de kelder wordt immers omringd door grondwater.

Een aantal oorzaken van vochtproblemen in de kelder zijn:

 • Condensvocht
 • Slechte drainage
 • Grondvocht
 • Scheuren of beschadigingen aan de keldermuren
Wanneer u de kelder echter wilt inrichten als verblijfsruimte, is het voor uw gezondheid wel belangrijk dat de luchtvochtigheid ook hier op orde is. Een vochtbestrijding expert uit Nijmegen kan u helpen met het verwijderen van vochtproblemen in de kelder.


Met behulp van bijvoorbeeld een kelderafdichting zal hij uw kelder waterdicht maken. Vraag gratis offertes aan en ontdek de scherpe prijzen.


Vochtbestrijding in de kelder: kelderafdichting

Kelders liggen onder het maaiveld. Hierdoor is de kelder omringd door grondwater dat continu druk op de muren uitoefent. De kans is daardoor groot dat de kelder een vochtige ruimte is. Dat hoeft geen probleem te zijn als u de kelder niet gebruikt. Maar zelfs als u hier uw boodschappen of kerstspullen wilt opslaan is het belangrijk dat de luchtvochtigheidsgraad niet te hoog is.

Het oplossen van deze problemen kan door middel van een kelderafdichting in Nijmegen. Kort gezegd houdt een kelderafdichting in dat u de muren en vloer volledig waterdicht maakt. Een kelderdichting wordt op verschillende manieren uitgevoerd. Door middel van een bekuiping of met het injecteren van de muren. Vaak gaat dit in combinatie met drainage om zo overtollig water af te voeren.

Vochtige kruipruimte

Wist u dat de meeste woningen in Nederland een vochtige kruipruimte hebben? In vele gevallen is dit gelukkig geen probleem. Wanneer de vloer goed geïsoleerd is zult u geen overlast ervaren van het water in de kruipruimte. Als dit niet het geval is, dan bestaat de kans dat het grondvocht via kieren naar bovenkomt.

Dit zorgt niet alleen voor vervelende vochtproblemen, maar uw vloer zal ook altijd kou uitstralen. Dit betekent dat u meer moet stoken om een aangename binnentemperatuur te bereiken, waardoor de energiekosten zullen stijgen.

Net als bij de kelder, kunt u ook bij uw kruipruimte kiezen voor verschillende vochtbestrijding technieken. Ook is isolatie door middel van schelpen een optie. Ontdek de scherpe prijzen. Vraag gratis offertes aan.


Meer weten over vochtproblemen en de kosten?


kosten vochtbestrijding

Kosten vochtbestrijding

Vocht in huis

Vocht in huis

Vocht in muren

Vocht in muren

Vochtplekken

Doorslaand vocht

Optrekkend vocht

Muur impregneren

Luchtvochtigheid in huis

Kelder waterdicht maken


methodes voor vochtbestrijding

Vochtwering Nijmegen: alle methodes

Afhankelijk van de oorzaak van uw vochtproblemen, zijn er een aantal verschillende vochtbestrijding technieken.

Klik op de link van de vochtwering in Nijmegen methode en navigeer direct naar beneden:


Optrekkend vocht bestrijden?

Vergelijk meerdere vochtspecialisten uit de regio van Nijmegen & bespaar!

Gratis offertes vergelijken


Muren injecteren met gel

Het injecteren van buitenmuren is in Nijmegen een veel gekozen vochtbestrijding techniek om problemen met optrekkend grondvocht te voorkomen. Hierbij boort de vakman een aantal gaten in de muur, vlak boven de grond. Via deze gaten brengt hij een vochtwerende gel in, die zich vervolgens verspreidt in de buitenmuur.

Het optrekkend grondwater krijgt niet langer de kans om via de muur binnen te dringen.

Muren onderkappen

Een tweede techniek om optrekkend grondwater te voorkomen, is het onderkappen van de woning. Hierbij wordt in de gevel een kunststof vochtkering aangebracht. De specialist uit Nijmegen verwijdert steeds een rij bakstenen, waarin de vochtkering wordt aangebracht.

Daarna wordt het metselwerk weer herstelt. De prijzen voor het onderkappen liggen relatief hoog, maar dit is wel een permanente manier van vochtbestrijding.

Kelder waterdicht maken Nijmegen

Wilt u de kelder waterdicht maken? Vraag één van de vakmannen uit ons netwerk in Nijmegen dan naar de mogelijkheden van een kelderafdichting.

Een kelderafdichting wordt in Nijmegen meestal gedaan met het creëren van een bekuiping. Deze vorm van een kelderafdichting houdt in dat de muren gecementeerd worden. Ook wordt er aandacht besteed aan de klimnaad. Dit is het aansluitingspunt tussen de keldermuren en de vloer, en is in vele gevallen een oorzaak van lekkages.

Met behulp van een kelderafdichting voorkomt u een te hoge luchtvochtigheid, en kunt u de ruimte inrichten als extra slaap- of werkkamer.

Kelder waterdicht maken met bekuiping

Een bekuiping houdt in dat de vochtexpert alle muren en vloeren cementeert. Dit gebeurt met een waterdichte mortel zodat eventuele lekkages gedicht worden.

Bij een bekuiping wordt de naad tussen de vloer en de muren extra verstevigd. Deze naad wordt ook wel de kim genoemd, en deze is erg gevoelig voor lekkages. Door deze extra af te dichten is de kans op lekkages in de toekomst zo klein mogelijk.

Naast deze methode wordt ook wel een soepele bekuiping gebruikt. Hierbij plaatsen de vochtspecialisten een folie tegen de muren en werken dit af met een nieuw metselwerk.

Drainage in de kelder

Als de vochtproblemen zo groot zijn dat er een teveel aan water is, dan is een bekuiping alleen niet voldoende om de kelder waterdicht te maken. Het overtollige water moet dan ook afgevoerd worden. Daarom wordt een kelderdichting vaak uitgevoerd in combinatie met drainage. Drainage kan via de vloer of via de muren.

De vochtspecialist brengt een speciaal membraan aan, dat het overtollig water afvoert naar een reservoir. Van hieruit wordt het naar de riolering gepompt.


Het proces van kelderdichting in beeld:


Beter ventileren

De meeste inwoners van Nijmegen zullen bekend zijn met de problemen van condensatievocht. Gelukkig is condensatievocht relatief eenvoudig te verhelpen door middel van een goed ventilatiesysteem. Heeft u een ruim budget?

Overweeg dan de installatie van een ventilatiesysteem. Deze zorgt dag in dag uit voor voldoende ventilatie en condensatievocht zal in dat geval zo veel mogelijk verdwijnen.

Ziet u een uitgebreide verbouwing niet zitten, dan kunt u natuurlijk ook zorgen voor natuurlijke ventilatie. Laat bijvoorbeeld ventilatieroosters in uw kozijnen plaatsen, en zet uw ramen open als u gaat koken, douchen of sporten in huis.

Vochtwerende verf

Als u de kelder waterdicht wilt maken, is het tevens een optie om de keldermuren te behandelen met een vochtwerende verf. Deze vochtbestrijding techniek wordt in Nijmegen ook wel op gevels toegepast. Met een vochtwerende verf wordt de buitenmuur volledig waterdicht, hiermee voorkomt u dat regenwater in de muur kan trekken.

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Vraag een vochtbestrijding specialist uit Nijmegen om advies.

Is er subsidie voor vochtbestrijding in 2022?

Voor het bestrijden van vocht is het in principe niet mogelijk om een subsidie aan te vragen. Wel zou u in principe een subsidie kunnen aanvragen wanneer u meer dan één energiebesparende maatregel treft.

Het isoleren van uw woning is daar één van. Goede isolatie kan zeker bijdragen aan het verhelpen van vochtproblemen, maar alleen als het gecombineerd wordt met vochtbestrijding. Meer informatie over de Inversteringssubsidie Duurzame Energie leest u op rvo.nl.

In sommige gemeentes heeft u recht op een gemeentelijke subsidie, hierover kan een specialist u verder informeren. Daarnaast profiteert u bij het aanbrengen van isolatie uiteraard van het blijvend verlaagde btw-tarief. Kijk op belastingdienst.nl voor meer informatie.

vochtbestrijding specialist Nijmegen

Waarom vochtspecialist in Nijmegen inschakelen?

 • Een vochtspecialist zorgt ervoor dat uw vochtproblemen volledig verdwijnen
 • Hij kan u persoonlijk adviseren over de verschillende vochtbestrijding technieken
 • Dankzij een professionele vochtdiagnose weet u zeker wat de oorzaak van de problemen is
 • Snel en permanent van uw vochtproblemen af!

Recent aangevraagde vochtbestrijding offertes


Optrekkend vocht verhelpen in Nijmegen
Doorslaand vocht bestrijden in Arnhem
Schimmel verwijderen in Apeldoorn
Ventilatie aanbrengen in woning in Ede
Vochtbestrijding in woningen in Doetinchem
Vochtige kruipruimte aanpakken in Harderwijk
Binnenmuur injecteren in Tiel
Buitenmuren impregneren in Zutphen
Kelder waterdicht maken in Wageningen
Impregneren van de gevel in Wijchen

Besparen? Vochtbestrijding offertes vergelijken

Bent u de vochtproblemen in uw woning in Nijmegen helemaal zat, en bent u op zoek naar een specialist in vochtbestrijding? Laat ons u dan verder helpen! Of u nu een kelderafdichting wilt creëren, of op zoek bent naar manieren om uw huis in Nijmegen beter te ventileren: een vochtspecialist uit ons netwerk staat met plezier voor u klaar. Vochtspecialist inschakelen?

Start gratis offerteaanvraag!

Nu uw aanvraag ontvangt u gratis maximaal 6 offertes van vochtbestrijdingexperts bij u uit de regio. Vergelijk, kies en bespaar zo tot wel 40% op de kosten! Uw aanvraag is geheel vrijblijvend; u zit dus nergens aan vast.

U bespaart tot 40% op de kosten door de prijzen van vakmannen met elkaar te vergelijken. Met één druk op de knop vraagt u via de offertepagina eenvoudig tot wel 6 vrijblijvende offertes aan.

Gratis offertes vergelijken